Anbefalinger

Jo Sheval, Holistic Equitation, Australien

Susan is a person you absolutely need to know and she is someone you would definitely want your horses to know. Time is the gift and Susan shows horses the gift of time. Do not be fooled by Susan’s reserved unassuming nature. This girl is packed full of positive and knowledgeable intention when it comes to horses so much so that I don’t believe there to be many studs worthy of her exceptional talent. The team at Holistic Equitation would recommend Susan to any horse stud/centre who is looking for a person who demonstrates authenticity, integrity and an advanced understanding of equine psychology.

Mette Brinch med Jack, Klattrup

Det er sjældent at finde SÅ mange kompetencer i ét og samme menneske – og især når det kommer til forståelse af HELE hesten, både sind og krop. Og med en særlig ro, og fin balance i sin tilgang til både hest og rytter. Derudover har Susan en helt særlig evne til formidle sin viden, og det hun ser/mærker, så det hele går op i en højere enhed for hest og rytter. 
Få gange har jeg mødt et menneske med så stor ydmyghed, overfor både hest og rytter uanset race og niveau. Susan får mine aller varmeste anbefalinger.

Tina Hansen med Tøsen og Björk, Smidstrup

Helt igennem fantastiske og dygtige Susan. 
Susan er utrolig velfunderet, hun har en bred viden om hesten som helhed- og så er Susan en dygtig formidler. Mine heste og jeg, udvikler os for hver gang vi har modtaget undervisning fra Susan. 
Susan får de aller bedste anbefalinger herfra.

Hanne Damm Corell med Høgi, Sønder Stenderup

Så skete det også for mig – min hest blev forfangen!

Hvorfor? Jeg var alt for “god ved ham.” For meget foder (græs, wrap og godbidder) Det kan ske fra den ene dag til den anden. Tirsdag havde jeg været på en god tur ca. 15-17 km, og der var intet, da han kom på folden, men dagen efter begyndende halt…..

Mit held var, at jeg onsdag skulle have smed. Han fortalte mig: Det er alvor, og nu tager du ham af græsset, giver kun udvandet hø, og når han ikke halter mere, skal han motioneres. Han skal tabe sig!

Pulsen i forbenene var ikke til at ta fejl af, varme i hovene og en nakkekam, der ikke var blød

Jeg gik i gang…. men hvad så? Hvordan kom jeg videre? Hvordan kunne jeg være sikker på, at hesten trods alt fik det, han havde brug for. Jeg tog kontakt til Susan.

Stille og rolig fik jeg en utrolig god og kompetent forklaring på det hele. Udførligt nedskrevet, hvad jeg skulle købe, og hvordan og hvornår tilskuddene skulle gives. Susan kom endda med forslag til, hvor hun havde kendskab til, man kunne købe hø med lavt sukkerindhold.

Jeg blev guidet igennem den svære tid, og ja, der skulle ændringer til, men det har også givet resultater. Høgi har tabt sig ca. 60 kg (målt med bånd) Det er synligt, mærkbart og jeg har fået en hest, der arbejder meget bedre. Han er kommet i form igen.

Susans kompetencer og erfaringer har været guld værd for mig. Jeg var så tryg ved hendes vejledning til mig i den svære tid, og for hendes syn på Høgi som en helhed.

Nina Michele Rosendahl Frederiksen med Sassello, Jelling

Nu har jeg efterhånden fået undervisning nogen gange af Susan siden sen-sommeren, og jeg må sige smilet bliver større og større efter hver gang.

Jeg lider af rideangst som er mere eller mindre fremtrædende alt efter sol, måne, vind, regn, andre heste i hallen – alt kan spille ind den ene dag men være mindre stressende og angstfremkaldende en anden dag.
Og da min hest er meget sensitiv reagerer han prompte, hvis jeg er stresset eller nervøs, så ser han spøgelser alle vegne.
Plus han – specielt her om vinteren – er meget frisk og det kan foregå i højt tempo.

Susan har hver gang løftet mig mentalt og fået mig til at fokusere på vejrtrækning, gode visualiseringer og på at være afslappet. Hun er så dygtig til at sætte sig ind i, hvordan jeg har det, og underviser mig lige godt uanset om det er ridning, arbejde fra jorden (longe, versader osv), eller som hun blev nødt til en af timerne for nyligt… bare at gå ved siden af os og tale mit nervesystem til ro og min hest derved blev smittet af energierne og fik bløde øjne og blev afslappet i kroppen.

Min anbefaling bliver bestemt 5 store stjerner – dagens undervisning var fantastisk – red kun i ca 10 min ud af de 30 min – men sammenlignet med dagen før, hvor jeg selv red i hallen, hvor det hele foregik i meget højt tempo, fik Susan guidet mig så godt og vi fik både god afslappethed og Sassello fik gode stræk af sin hals i flere ombæringer.

Jeg glæder mig så meget til undervisningen fremover, og til vi kan begynde at bygge endnu mere på dressurmæssigt.

TAK ❤

 

Er du interesseret i, hvad jeg kan gøre for dig og din hest? Tøv ikke med at kontakte mig - vi kan altid tage en uforpligtende snak.

© 2020 - Hesten som helhed v/ Susan Helany