Foderplaner og foderrådgivning

Når du bestiller en foderplan hos mig, beder jeg i første omgang om en masse information. Relevante oplysninger inkluderer din hests alder, race, træning, foderstand, fodring, vand med mere. Jo mere information du kan give mig, desto mere præcis kan jeg gøre foderplanen. Jeg anbefaler, at du får lavet en analyse af din hests grovfoder, da hestens primære foder er afgørende for, hvordan resten af foderet sammensættes. Du kan bestille en foderplan ved at udfylde formularen nedenfor eller ved at sende mig en e-mail.

Har du brug for at få opdateret din eksisterende foderplan, er dette også en mulighed for en lavere pris, hvis foderplanen er lagt af mig. Dette kan f.eks. være relevant ved skift af grovfoder, ved skift til sommer- eller vinterfold, hvis træningsmængde og –type ændres drastisk, hvis din hoppe skal sættes i fol eller lignende.

 

Jeg lægger en foderplan tilpasset lige præcis din hest. Foderplanen baseres bl.a. på din hests race, alder, nuværende fodring, træningsmængde og –type. Har din hest særlige problematikker så som fordøjelsesproblemer, mug, usund pels, tandproblemer osv. tages de også med i tilrettelæggelsen af foderplanen.

Jeg kigger bl.a. på:

  • Energiindtag og –behov
  • Mængden og typen af kulhydrat
  • Mængden af protein og balancen mellem aminosyrer
  • Elektrolytter i forhold til basisbehov og øget behov under træning
  • Vitaminer og mineraler i de rette mængder og den rette ratio for at optimere udnyttelsen af næringsstofferne
  • Ved særlige behov eller problematikker ligger jeg også en plan for behandling med urter og andre tilskud

Jo mere information du kan give mig, desto mere præcis kan jeg gøre foderplanen.

Bestil foderplan

Hestens aktivitetsniveau

Hestens træningsintensitet

3 + 12 =

Er du interesseret i hvad jeg kan gøre for dig og din hest? Tøv ikke med at kontakte mig - vi kan altid tage en uforpligtende snak.

© 2018 - Hesten som helhed v/ Susan Helany