Foderplaner og foderrådgivning

Nogle gange skal der forandringer til. Per 01.12.2020 vil alle foderplaner og foderrådgivning foregå gennem Nordic Horse, da jeg er blevet en del af teamet som foderkonsulent.

Til jer der måske ikke kender Nordic Horse, kan jeg fortælle, at det Nordic Horse er et dansk ejet firma, der sætter en ære i at producere kvalitetsfoder og -tilskud til heste. De har efterhånden et stort sortiment, så det er muligt at tilgodese alle typer heste og deres forskellige behov. Foderet er tilpasset de danske forhold, er uden unødige fyldstoffer og råvarerne er af højeste kvalitet. Lige netop derfor glæder det mig at være en del af Nordic Horse teamet.

Det er muligt at bestille en foderplan hos Nordic Horse for 49,- eller ved at tilmelde sig Klub Nordic, hvor man kan få to foderplaner årligt ganske gratis. Ønsker man specifikt, at jeg laver planen, kan dette noteres i kommentarfeltet ved bestilling.

 

Det siger min kunder

Så skete det også for mig – min hest blev forfangen!

Hvorfor? Jeg var alt for “god ved ham.” For meget foder (græs, wrap og godbidder) Det kan ske fra den ene dag til den anden. Tirsdag havde jeg været på en god tur ca. 15-17 km, og der var intet, da han kom på folden, men dagen efter begyndende halt…..

Mit held var, at jeg onsdag skulle have smed. Han fortalte mig: Det er alvor, og nu tager du ham af græsset, giver kun udvandet hø, og når han ikke halter mere, skal han motioneres. Han skal tabe sig! Pulsen i forbenene var ikke til at ta fejl af, varme i hovene og en nakkekam, der ikke var blød. Jeg gik i gang…. men hvad så? Hvordan kom jeg videre? Hvordan kunne jeg være sikker på, at hesten trods alt fik det, han havde brug for. Jeg tog kontakt til Susan.

Stille og rolig fik jeg en utrolig god og kompetent forklaring på det hele. Udførligt nedskrevet, hvad jeg skulle købe, og hvordan og hvornår tilskuddene skulle gives. Susan kom endda med forslag til, hvor hun havde kendskab til, man kunne købe hø med lavt sukkerindhold.

Jeg blev guidet igennem den svære tid, og ja, der skulle ændringer til, men det har også givet resultater. Høgi har tabt sig ca. 60 kg (målt med bånd) Det er synligt, mærkbart og jeg har fået en hest, der arbejder meget bedre. Han er kommet i form igen.

Susans kompetencer og erfaringer har været guld værd for mig. Jeg var så tryg ved hendes vejledning til mig i den svære tid, og for hendes syn på Høgi som en helhed.”
Hanne med Høgi, Sønder Stenderup.

Er du interesseret i, hvad jeg kan gøre for dig og din hest? Tøv ikke med at kontakte mig - vi kan altid tage en uforpligtende snak.

© 2020 - Hesten som helhed v/ Susan Helany