Præstationsoptimering for hest og rytter

Hvad i alverden er præstationsoptimering, tænker du måske. Præstationsoptimering er egentlig bare et udtryk for alle de små knapper, vi kan skrue på for, at du og din hest kan præstere bedre.

Det er relevant, hvis du er fritidsrytter, som gerne vil have nogle fede træninger, når du rider på din hest. Det er især relevant, hvis du er konkurrencerytter, der gerne vil præstere bedre til stævnerne og samtidig tage hensyn til din hests velfærd og holdbarhed.

For mig er optimeringen et samspil mellem hestens træning, ernæring og management, rytterens træning og ernæring samt udstyrets påvirkning af både hest og rytter.

En session indebærer bl.a. en analyse af både dig og din hest under ridning. Ud fra analysen sættes der ind på de parametre, der er relevante for lige netop dig og din hest.

Ved præstationsoptimering, er det marginalerne, vi rykker på. Det er det, der gør forskellen, når du i forvejen konkurrerer mod andre dygtige ryttere, eller når du gerne vil opnå den skønne følelse af, at det hele går op i en højere enhed sammen med sin hest.

 

Ydelser og priser

Første optimeringssession indebærer:

  • Analyse af ryttersopstilling under ridning
  • Konkrete værktøjer til optimering af træningen for både dig og din hest.
  • Træningsprogram skræddersyet til dig som rytter
  • Videomateriale, journal og plan for træning
  • Tøjletryksmåling (kommer snart)

Pris 1100,-

En opfølgende session indebærer:

  • Ny analyse af rytteropstilling
  • Opfølgning og opdatering på øvelser og træning fra sidste session.
  • Nye værktøjer til det videre arbejde.
  • Opdatering af træningsprogram, journal og videomateriale.

Pris 500,-

 

Jeg er lige nu fuldt booket op med elever. Ønsker du at bliver skrevet på venteliste, så skriv til mig på susan@hestensomhelhed.dk, så vil du blive kontaktet, når der kommer en ledig plads til dig.

Obs! Ved udeblivelse fra ens tid eller aflysning inden for et døgn af ens tid, faktureres det fulde beløb. Hører du til i Vejle, Fredericia eller Kolding er alle priser inkl. kørsel. Uden for disse områder tilkommer kørsel 5kr./km. Kørselsudgiften deles, hvis man er flere på samme rute. Samler man sig 4 ekvipager samme sted, frafalder kørslen. Alle priser er inkl. moms og er gældende per 1. januar 2021.

Er du interesseret i, hvad jeg kan gøre for dig og din hest? Tøv ikke med at kontakte mig - vi kan altid tage en uforpligtende snak.

© 2020 - Hesten som helhed v/ Susan Helany