Træningsforløb hos dig og din hest

Kunne du godt tænke dig at få trænet din hest, men vil du gerne undgå bekymringerne ved at sende din hest i byen? Så læs videre her. Jeg tilbyder træningsforløb, hvor jeg kommer til hestens sædvanlige opstaldningssted og træner hesten.

Jeg kan bl.a. hjælpe med:

  • Longearbejde – få opbygget en sund og stærk ridehest fra jordenGrundridningen – få styr på basissignalerne og en hest, der bevæger sig korrekt under rytter
  • De første skridt af tilridningen og ryttertilvænning.
  • Trailerlæsning – når hesten skal være tryg ved læsning
  • Når hesten skal lære at blive redet ud eller være alene
  • Trafiksikkerhed
  • Adfærdsproblemer (dette forudsætter at smerter er udelukket som årsag for adfærden)
  • Og sidst men ikke mindst: har du en travl periode eller skal på ferie og ønsker at hesten skal holdes i gang? Så kan vi aftale et specifikt forløb, hvor hesten holdes i gang efter dine ønsker.

Hvad kræver det for at booke et træningsforløb?

Det er vigtigt, at der på stedet er adgang til enten en ridebane eller en ridehal. Træningen tilpasses forholdene og planlægges så vidt muligt, så det tilpasses vind og vejr, hestens behov samt min kalender.

Første og sidste træning aftales i fællesskab, så man kan være til stedet under træningen. De øvrige træninger gives der besked om, når de ugentlige ruter er planlagt. Ejer må gerne være til stede, men det er ikke et must. Det er som udgangspunkt i hverdagene. Ved travlhed kan weekenddage komme på tale, men det aftales altid på forhånd.

Priser fra 4000,- inkl. moms. Kontakt mig på susan@hestensomhelhed.dk for et uforpligtende priseksempel på et træningsforløb for din hest.

 

Det siger mine kunder

“Susan Helany har været, og er, en uundværlig del af opstart, tilridning og videre uddannelse af begge mine heste. Susan har en rolig, velfunderet og meget kompetent tilgang til den enkelte hest – en tilgang der sikrer at hestens nysgerrighed og arbejdsglæde får de bedste betingelser. Susan er en dygtig underviser og formidler, som hesteejer og rytter er man i de bedste hænder. Jeg giver Susan Helany /”Hesten som helhed” mine varmeste anbefalinger”
Britta Munk /Asti & Arelius fra Smedegaard

“De sidste 2 år har min hoppe og jeg fået hjælp og vejledning af Susan fra Hesten som Helhed. Min hoppe har et sensitivt sind samt en masse negative oplevelser i bagagen, så da jeg fik kontakt til Susan, var jeg lidt på bar bund. Hun spottede lynhurtigt hoppens og mine problematikker, der ikke kun var psykiske, men også fysiske. Og derfra startede opbygningen af min hoppe og mig – som en helhed. 

Træningerne har virkelig givet mig en indsigt i at lytte til min hoppe, og vi har fået et bånd, jeg ikke tror vi ville have fået, hvis jeg ikke var kommet i kontakt med Susan. Vi udvikler os stadig sammen, og jeg glæder mig til at få Susans hjælp i fremtiden”
Christina med Bine

Er du interesseret i, hvad jeg kan gøre for dig og din hest? Tøv ikke med at kontakte mig - vi kan altid tage en uforpligtende snak.

© 2020 - Hesten som helhed v/ Susan Helany