Undervisning og træning af din hest

Jeg ønsker at hjælpe dig med at skabe en sund og holdbar ridehest, så du kan opleve succes i din træning med din hest, og I kan have glæde af hinanden. Jeg kigger på flere aspekter af hestens sundhed end bare træningen. Jeg kombinerer gerne træningen med massage- og strækøvelser samt den rette ernæring til lige præcis din hest. Igennem mit arbejde med hestene, har jeg haft mange forskellige typer af heste i hænderne – det være sig deres baggrund, racemæssigt og disciplinmæssigt. Jeg starter altid ud, hvor du er med din hest og så bygger vi sammen videre derfra. Uanset om du vil have din unghest med til jeres første stævne, trygt vil nyde en lækker galop i det fri eller bare gerne vil blive bedre til dressuren, er mit mål, at du oplever rideglæde sammen med din hest

  • Dressur og jordarbejde: Få bygget fundamentet til en sund ridehest med jordarbejde og basis dressurundervisning
  • Opstart af unge heste: Få basissignalerne på plads til håndtering af den unge hest i dagligdagen. Fundamentet til den senere ryttertilvænning og tilridning bliver lagt.
  • Miljøtræning: Skal din hest lære at håndtere nye ting som f.eks. at gå i trailer være tryg ved trafikken eller lignende?
  • Adfærdsproblemer. Hvis du har brug for en hjælpende hånd til ændring af uønsket adfærd, hjælper gerne. Dog er dette forudsat at hesten er blevet udredt ved dyrlæge, og smerter udelukket som årsag til adfærdsproblemerne.

Er du interesseret i hvad jeg kan gøre for dig og din hest? Tøv ikke med at kontakte mig - vi kan altid tage en uforpligtende snak.

© 2018 - Hesten som helhed v/ Susan Helany